Welkom bij Fysiomaatwerk Zeeland

voor manuele & fysiotherapie

Gewaarborgde kwaliteit

ISO 9001 gecertificeerd en PlusPraktijk

Welkom op 5 locaties

Den Bosch, Heeswijk, Uden, Veghel & Zeeland

Snel weer fit

Onze methodiek en behandelwijzen zijn primair gericht op een snel herstel.

Oorzaak gericht

Wij bestrijden niet alleen de symtomen maar lossen ook de oorzaak van uw klachten op.

Meer kennis

Door bijscholing en evaluatie zult u altijd profiteren van de beste behandelmethoden

Welkom bij FysioMaatwerk Zeeland

  FysioMaatwerk Zeeland, voorheen beter bekend als Van Kessel Fysiotherapie, is een veelzijdige praktijk voor fysiotherapie
gevestigd in de plaats Zeeland (gemeente Landerd). Binnen onze organisatie zult u verzekerd zijn van professionele behandeling en begeleiding door een met zorg samengesteld team van professionals  met diverse specialisaties. U zult met de modernste skills en inzichten behandeld worden volgens de nieuwste richtlijnen. Door het samenwerkingsverband met de andere aangesloten vestigingen binnen FysioMaatwerk profiteert U van versnelde kennis overdracht, zodat behandelmethoden nog efficiënter en doelmatiger kunnen worden toegepast. 
Reeds 25 jaar staat onze praktijk in de wijde omtrek bekent als het expertise centrum op het gebied van de Epicondylitis lateralis, ook wel Tennis arm of Tenniselleboog genoemd, als ook de Epicondylitis medialis, Golf arm of Golfelleboog.

Door het bij ons in dienst treden van mej. E. van Geffen MSc.,  kunnen wij u ook sinds maart 2018 Geriatrisch fysiotherapie aanbieden.

Fysiomaatwerk Zeeland Praktijk van Kessel is ook lid van Rug Netwerk Zuid Oost Nederland (RNZON), en Schouder Netwerk Zuid Oost Nederland (SNZON). Zodat u nog meer kunt profiteren van de beste zorg!

      de fysiotherapeut               Schouder Netwerk Zuidoost Nederland                        Rugnetwerk ZON

 PARTNERS